Fotózzon és legyen Öné az Iphone!


Megálmodta, megtervezte, elkészült.
Természetes, hogy büszke rá, mutassa hát meg mindenkinek!

Aki nyitott, mindenben meglátja a szépséget, egy garázsban, télikertben, teraszban vagy pergolában.

AMIRE NINCSENEK SZAVAK . . . azt örökítse most meg képeken!

Küldje el nekünk és nyerje meg promóciós játékunk fődíját egy Iphone XR, 64 GB okostelefont.


Mutassa be nekünk elkészült építményét az Ön személyes nézőpontjából!
Inspiráljon másokat, kalaúzoljon bennünket képeivel az apró részletek világába vagy had essünk ámulatba a nagy egészen!

A fotós promóciós játék célja:
A polikarbonát anyagaink beépítésével készült építmények bemutatása, a felhasználhatóság sokoldalúságának széleskörű megismertetése. Ötletek szerzése és átadása. Polikarbonát termékeinkhez és beépítési sokszínűségükhöz kapcsolódó közösség létrehozása social média felületeinken.Hogyan lehet Öné az Iphone?
2019.02.15 - 2019.11.30 időszakban vásároljon polikarbonát termékeink közül, legalább egyszer, minimum nettó 50.000 Ft értékben.
-> Az ebből készült építményét fotózza le!
-> Látogasson el a: www.polikarbonat.hu/fotopalyazat oldalunkra és töltse fel az elkészült fényképeket legkésőbb 2019.11.30-ig!

Egyszerre több képpel is indulhat promóciós játékunkon. Sőt! Többszöri vásárlással esélyeit most megsokszorozhatja. Magánszemélyek és cégek képeit egyaránt szeretettel várjuk.

„A fényképen mindig két ember van; a fényképész és a néző.”

Ansel Adams amerikai fotográfus képletes mondása jelen korunk adatvédelmi irányelveivel is pontosan megegyezik.
Kérjük a fényképeken személyek ne legyenek, ellenkező esetben sajnos a feltöltött képeket, törölnünk kell és a fotópályázaton való részvétel nem érvényes.

A beküldött fotókat cégünk vezetése december zsűrizi.
Értékelni fogjuk a kreativitást, az innovtív felhasználást, a technikai szakszerűséget és természetesen az esztétikumot is.

A játékszabályzat és a játékban való részvétellel kapcsolatos részletes információk elérhetők a https://www.polikarbonat.hu/cikk/jatekszabalyzat weboldalunkon.
Nyertesünket decemberben értesítjük. 

INDULOK A FOTÓPÁLYÁZATON!


Megismertem az Adatkezelési szabályzatot
Elfogadom az ÁSZF-et

 • Légkamrás polikarbonát

  Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

  Tovább »

 • Tömör polikarbonát lemez

  Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

  Tovább »

 • Polikarbonát trapézlemez

  Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

  Tovább »

Hasznos cikkek

2024.04.11
Itt a tavasz: üregkamrás polikarbonát barkácsoláshoz

A kis házikók nem igényelnek karbantartást, a polikarbonát anyag UV-védelemmel van ellátva, tartós, stabil, hosszú életű anyag.

BŐVEBBEN

2023.11.28
Eső elleni védelem polikarbonátból


Teraszunk megfelelő kialakítása, fedése, jelentősen befolyásolja az ott eltöltött idő mennyiségét és minőségét.

BŐVEBBEN

2023.10.26
Hogyan szereljünk polikarbonátot szakszerűen?


Bemutatjuk, hogyan tudja ön is szakszerűen beszerelni a polikarbonátot, milyen anyagokra és szerszámokra van ehhez szüksége.

BŐVEBBEN