Használja ki az 5%-os promóciónkat most!

5% kuponkód akciónk véget ért! 2020.04.01

Vásároljon online
, megrendelésébe írja be a “POLIWEB” promóciós kódot, így az 5% kedvezményt már a vásárlás során automatikusan érvényesítjük Önnek.

A személyes vásárlást részesíti előnyben?

Látogasson el dunakeszi áruházunkba, és vásárlásakor jelezze kollégánknak, hogy kéri az 5% online promóciós kedvezményt!

A kuponkód 2020.04.01-ig érvényes , és más kedvezményekkel össze nem vonható!________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

A promóció a 2018.09.27- től 2020.04.01-ig érvényes a www.polikarbonat.hu weboldalon leadott megrendelésekre vonatkozik, vásárlási érték meghatározás nélkül. A promócióban meghatározott 5% kedvezményt minden online rendelés esetében biztosítjuk. A promócióban kiosztásra kerülő kedvezmények a „ POLIWEB” kupon beírását követően azonnal és automatikusan levonásra kerülnek az aktuális kosárértékből. Rendelésenként egy kedvezménykupon használható fel, mely más kedvezményekkel össze nem vonható.

A promóció a 2018.09.27- től 2020.04.01-ig érvényes a Schnaider Polyemtall Kft. Dunakeszi, Belterület hrsz. 7990. (Pallag u., ALDI mögötti csarnok) áruházában személyesen leadott megrendelések esetében vásárlási érték meghatározás nélkül, csak és kizárólag abban az esetben használható fel, amennyiben Vásárló a termék(ek) megvásárlásakor átadja Eladó számára a kinyomtatott kupont. Az 5% promóciós kedvezményt ebben az esetben vásárláskor azonnal jóváírjuk.
Vásárlásonként egy kedvezménykupon használható fel, mely más kedvezményekkel össze nem vonható.  

Légkamrás polikarbonát

 Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

Tovább »

Tömör polikarbonát lemez


Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

Tovább »

Polikarbonát trapézlemez


Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

Tovább »