Kalkulátor v5

Kalkulátor színekkel v5

Bizonytalan, hogy mennyi polikarbonátra van szüksége? Nem tudja, hogy melyik táblaméretünket válassza? Segítünk Önnek. Első lépésként válasszon forgalmazott anyagaink közül!

Lemez típusa

Üregkamrás polikarbonát
A vékonyabb lemezeket nyitott teraszok fedésére, előtető, kocsibeálló kialakítására ajánljuk. A vastagabb lemezek alkalmasak télikertek, fűtött helyiségek kialakítására. Nehezen karcolódó, könnyű, UV-védett lemez.

Tartószerkezet és profilok

Kérjük adja meg a tartószerkezet anyagát és a leszorító profilok méretét.
A tartószerkezet anyaga és a profilok mérete függvényében különböző kiegészítő termékekre - például csavarokra - lesz szüksége.

Fa
Fém

50 mm
60 mm

Szín


Víztiszta

Gyöngyház

Opál

Bronz
Vastagság

Kérjük adja meg a kívánt anyagvastagságot!
Az üregkamrás lemezek vastagsága a hőmegtartó értéket befolyásolja. Nyitott fedés kialakításához választhat 10-16 mm-es lemezt. Zárt teraszok, télikertek kialakításához 25-32 mm-es lemezeinket ajánljuk.
6 mm
10 mm
16 mm
25 mm

Méretek

Fedés kalkulátor segédlet


Ez 7500 mm, azaz 750 cm, vagyis 7,50 méter
Ez 4000 mm, azaz 400 cm, vagyis 4,00 méter

Számítva
Adott értéket adok meg
Tartók száma és távolsága számítva. Írja be az egyik értéket, a másik számolódik!


Kalkulátorunk most kiszámolja Önnek, hogy a szakszerű beépítéshez hány darab polikarbonát táblára van szüksége, továbbá megmutatja Önnek, hogy a jelenlegi listaáron számolva mennyibe kerül polikarbonát fedése. Kalkulátorunk a szakszerű beépítéshez szükséges beépítési tartozékok árát tájékoztató jelleggel tartalmazza!

Légkamrás polikarbonát

Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

Tovább »

Tömör polikarbonát lemez

Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

Tovább »

Polikarbonát trapézlemez

Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

Tovább »

Hasznos cikkek

2022.09.15
Melyik színt válasszam?


Rengeteg alternatíva lehetséges a polikarbonátok terén. Szeretnénk bemutatni, hogy melyik szín esetében milyen előnyökkel és hátrányokkal kell számolnunk.

 

BŐVEBBEN

2022.09.04
Üveg vagy polikarbonát?


20-25 évvel ezelőtt még a lakosság nem ismerte a polikarbonátot, így egyszerű volt a döntés. Manapság viszont számtalan kérdést kell megvizsgálnunk!

BŐVEBBEN

2022.08.09
Miért pont ezt a polikarbonátot !?

Az olcsó polikarbonát gyakran drága. Ne válasszony könnyített anyagot, elmondjuk azt is, hogy miért!

BŐVEBBEN