Síkfedés kalkulátor - polikarbonát lemez és szerelési tartozékok

Bizonytalan, hogy mennyi polikarbonátra van szüksége? Nem tudja, hogy melyik táblaméretünket válassza? Segítünk Önnek. Első lépésként válasszon forgalmazott anyagaink közül!

Lemez típusa

Üregkamrás polikarbonát
A vékonyabb lemezeket nyitott teraszok fedésére, előtető, kocsibeálló kialakítására ajánljuk. A vastagabb lemezek alkalmasak télikertek, fűtött helyiségek kialakítására. Nehezen karcolódó, könnyű, UV-védett lemez.

Tömör polikarbonát
Elsősorban dekorációs célokra és biztonsági „üvegezésre” ajánljuk. Feltételekkel nyitott teraszok fedésére és előtető kialakítására is felhasználható. Nehezen törő, ütésálló, az üvegnél sokkal könnyebb anyag.

Polikarbonát hullámlemez
Nyitott teraszok fedésére, előtető, kocsibeálló kialakítására ajánljuk. Hajlékony, nehezen törő, UV-védett lemez, mely gyorsan, könnyen, kevés kiegészítő elemmel szerelhető.

Tartószerkezet és profilok

Kérjük adja meg a tartószerkezet anyagát és a leszorító profilok méretét.
A tartószerkezet anyaga és a profilok mérete függvényében különböző kiegészítő termékekre - például csavarokra - lesz szüksége.

Fa
Fém

50 mm
60 mm

Vastagság (mm) és szín

Kérjük adja meg a kívánt színt és anyagvastagságot!
A szín kiválasztásánál vegye figyelembe, hogy a fényáteresztés, vagy az árnyékolás a fontosabb. Az üregkamrás lemezek vastagsága a hőmegtartó értéket befolyásolja. Nyitott fedés kialakításához választhat 10-16 mm-es lemezt. Zárt teraszok, télikertek kialakításához 25-32 mm-es lemezeinket ajánljuk.

víztiszta 6 mm 10 mm 16 mm 25 mm 32 mm

Ez 7500 mm, azaz 750 cm, vagyis 7,50 méter
Ez 4000 mm, azaz 400 cm, vagyis 4,00 méter

Számítva
Adott értéket adok meg
Tartók száma és távolsága számítva. Írja be az egyik értéket, a másik számolódik!


Kalkulátorunk most kiszámolja Önnek, hogy a szakszerű beépítéshez hány darab polikarbonát táblára van szüksége, továbbá megmutatja Önnek, hogy a jelenlegi listaáron számolva mennyibe kerül polikarbonát fedése. Kalkulátorunk a szakszerű beépítéshez szükséges beépítési tartozékok árát tájékoztató jelleggel tartalmazza!

Fedés kalkulátor segédlet