Síkfedés kalkulátor

Bizonytalan, hogy mennyi polikarbonátra van szüksége? Nem tudja, hogy melyik táblaméretünket válassza? Segítünk Önnek. Első lépésként válasszon forgalmazott anyagaink közül!

Lemez típusa

Üregkamrás polikarbonát
A vékonyabb lemezeket nyitott teraszok fedésére, előtető, kocsibeálló kialakítására ajánljuk. A vastagabb lemezek alkalmasak télikertek, fűtött helyiségek kialakítására. Nehezen karcolódó, könnyű, UV-védett lemez.

Tartószerkezet és profilok

Kérjük adja meg a tartószerkezet anyagát és a leszorító profilok méretét.
A tartószerkezet anyaga és a profilok mérete függvényében különböző kiegészítő termékekre - például csavarokra - lesz szüksége.

Fa
Fém

50 mm
60 mm

Szín


Víztiszta

Gyöngyház

Opál

Bronz
Vastagság

Kérjük adja meg a kívánt anyagvastagságot!
Az üregkamrás lemezek vastagsága a hőmegtartó értéket befolyásolja. Nyitott fedés kialakításához választhat 10-16 mm-es lemezt. Zárt teraszok, télikertek kialakításához 25-32 mm-es lemezeinket ajánljuk.
6 mm
10 mm
16 mm
25 mm

Méretek

Fedés kalkulátor segédlet


Ez 7500 mm, azaz 750 cm, vagyis 7,50 méter
Ez 4000 mm, azaz 400 cm, vagyis 4,00 méter

Számítva
Adott értéket adok meg
Tartók száma és távolsága számítva. Írja be az egyik értéket, a másik számolódik!


Kalkulátorunk most kiszámolja Önnek, hogy a szakszerű beépítéshez hány darab polikarbonát táblára van szüksége, továbbá megmutatja Önnek, hogy a jelenlegi listaáron számolva mennyibe kerül polikarbonát fedése. Kalkulátorunk a szakszerű beépítéshez szükséges beépítési tartozékok árát tájékoztató jelleggel tartalmazza!
Hasznos cikkek

2023.08.22
Polikarbonát szendvicspanel bevilágítók


Új szendvicsaneles bevilágító gyártó üzemünk Bélapátfalván: egyedi méretek hulladék nélkül.

BŐVEBBEN

2023.06.14
Rezsicsökkentés felső fokonA növekvő rezsiköltségek miatt egyre több olyan építkezéssel találkozunk, ahol kiemelkedően nagy hangsúlyt fektetnek a rezsiköltségek átgondolására, csökkentésük megoldására. 

BŐVEBBEN

2022.09.15
Melyik színt válasszam?


Rengeteg alternatíva lehetséges a polikarbonátok terén. Szeretnénk bemutatni, hogy melyik szín esetében milyen előnyökkel és hátrányokkal kell számolnunk.

 

BŐVEBBEN