Polikarbonát kalkulátor

Számolja ki a szükséges polikarbonát mennyiséget 4 egyszerű lépésben!
Tovább a kalkulátorra! »


Otthonfelújítási támogatás

Minden információ egyben az Otthonfelújítás támogatás témakörében.

Legyen Önnek is terasza, kocsibeállója most akár 50%-kos támogatással. Tippek, információk, segédletek a támogatási program igénybevételéhez.
(A Kormány 518/2020. (XI. 25.) számú kormányrendelete alapján, mely a gyermeket nevelő családok otthon-felújítási támogatásában nyújt segítséget). 

Tekintse meg tájékoztatónkat itt!

Tovább »


Díjnyertes referenciáink

Anyagaink beépítése során is számos építészeti díjjal büszkélkedhetünk, például a nemrégiben EPSE díjat nyert romániai Four Seasons Hotel esetében.
Büszkék vagyunk a Makovecz Imre tervezte makói gyógyfürdő  (Hagymatikum)  felső bevilágító elemére,  melyekhez a polikarbonátot cégünk szállította, illetve a pétfürdői Nitrogénművek falpanel beépítésünkre.
Polikarbonát termékeinekt azon igényes kivitelezőknek, tervezőknek ajánljuk, akik projektjeik során elvárásnak tekintik a megbízhatóságot, a valósan érvényesíthető garanciát, a műszaki támogatást, a különleges kiviteleket és az egyedi formákat. 

Tekintse meg presztizs referenciáinkat !

Tovább »


10 év garancia

Cégünk magyarországi képviselője a Brett Martin britt polikarbonát gyártó cégnek. Az anyagok UV-védelmére vállalt 10 éves garancia a kivitelezést követő években is megadja a maximális nyugalmat  mind a tervezőknek, mind a kivitelezőknek, a felhasználó megbízónak pedig hosszú évekre szóló megelégedett használatot garantál.
Azon igényes kivitelezőknek, tervezőknek ajánljuk anyagainkat, akik projektjeik során elvárásnak tekintik a megbízhatóságot, a valósan érvényesíthető garanciát, a műszaki támogatást, a különleges kiviteleket és az egyedi formákat.

Tovább »