Miért a polikarbonat.hu?

A Schnaider Plastik Kereskedelmi Kft. magyar tulajdonban lévő cégként 1998. óta a hazai polikarbonát piac meghatározó szereplője, prémium minőségű polikarbonátok iportőre, forgalmazója. Megalakulásunk óta forgalmazunk üregkamrás és tömör polikarbonát lemezeket, valamint polikarbonát panelt (falpanelt), kupolát és sávfelülvilágítót. 2011-től alumínium- és acélipari alapanyagokkal bővítettük választékunkat, ezért 2015-től Schnaider Polymetall Kft. néven találkozhattak már velünk.

Cégünk magyarországi képviselője a Brett Martin britt polikarbonát gyártó cégnek.
A termelés során felhasznált anyagok Észak Írországból származnak, a gyártási folyamatok pedig Belfast-tól nem messze zajlanak. A gyártó családi vállalkozásként üzemelteti vállalatát, jelenleg már a tulajdonosok harmadik generációja látja el a gyár vezetését.  Hagyományos, teljessúlyú termékeket gyártanak, melyek maximális UV védelemmel rendelkező, szűz anyagból készülnek. A Marlon márkanéven futó termékeket a világ nagypresztízsű beruházásainál használják, pl: Preimier League futballstadionok, repülőterek, hotelek stb.}Termékeink európai ISO, CE minősítésűek, rendelkeznek Európán kívüli tanúsítványokkal valamint a nagy jelentőséggel bíró európai EPDA tagsággal is. (További info: https://www.epda.com )
Anyagainkbeépítése során is számos építészeti díjjal büszkélkedhetnek, például a nemrégiben EPSE díjat nyert romániai Four Seasons Hotel esetében, illetve büszkék vagyunk a makói gyógyfürdő  (Hagymatikum)  felső bevilágító elemére,  melyekhez a polikarbonátot cégünk szállította.
Azon igényes kivitelezőknek, tervezőknek ajánljuk anyagainkat, akik projektjeik során elvárásnak tekintik a megbízhatóságot, a valósan érvényesíthető garanciát, a műszaki támogatást, a különleges kiviteleket és az egyedi formákat.
Az anyagok UV-védelmére vállalt 10 éves garancia a kivitelezést követő években is megadja a maximális nyugalmat  mind a tervezőknek, mind a kivitelezőknek, a felhasználó megbízónak pedig hosszú évekre szóló megelégedett használatot garantál.

Cégünk 3450 m2-es Dunakeszi telephelyen lévő raktárából szolgálja ki ügyfeleit termékeinek rendkívül széles kínálatából.  Munkatársaink és a helyszínen dolgozó mérnökök segítenek a megfelelő anyagok kiválasztásában, valamint a méretek pontos kiszámításában. Speciális vágógépeik segítségével a szakszerű méretre vágásokat is elvégezzük Önnek. Vásárlói visszajelzésekből tudjuk, hogy az ügyintézés gyorsan, gördülékenyen, felesleges várakozási idő nélkül zajlik.
A megrendelt polikarbonátok pontos időre történő, szakszerű  házhozszállítását saját gépjárműveinkkel bonyolítjuk.

Érdeklődésével, kérdéseivel forduljon bizalommal a Schnaider Polymetall Kft. munkatársaihoz az alábbi elérhetőségeink egyikén !
E-mail: webshop@polymetall.hu
Tel.: +06/27-540-190

Értesüljön híreinkről weboldalunkon vagy merítsen ihletet Facebook oldalunkról !
www.polikarbonat.hu
www.facebook.com/polymetall

Schnaider Polymetall Kft.
2120 Dunakeszi,  Pallag utca 70.
(Pallag u., ALDI mögötti csarnok)

 • Légkamrás polikarbonát

  Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

  Tovább »

 • Tömör polikarbonát lemez

  Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

  Tovább »

 • Polikarbonát trapézlemez

  Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

  Tovább »

Hasznos cikkek

2024.07.04
A polikarbonát szakszerű beépítése, avagy hogyan is szereljük a polikarbonátot?


Minden, amit a polikarbonát lemezek megfelelő beépítéséről tudni kell!

BŐVEBBEN

2024.04.11
Itt a tavasz: üregkamrás polikarbonát barkácsoláshoz

A kis házikók nem igényelnek karbantartást, a polikarbonát anyag UV-védelemmel van ellátva, tartós, stabil, hosszú életű anyag.

BŐVEBBEN

2023.11.28
Eső elleni védelem polikarbonátból


Teraszunk megfelelő kialakítása, fedése, jelentősen befolyásolja az ott eltöltött idő mennyiségét és minőségét.

BŐVEBBEN