Projektinformációk

PROJEKTINFORMÁCIÓK

VEKOP-1.2.6-20-2020-00443

 

A Schnaider Polymetall Kft. eszköz- és vállalatirányítási rendszer fejlesztésére irányuló beruházás

 

  • a kedvezményezett neve: Schnaider Polymetall Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a projekt címe: A Schnaider Polymetall Kft. eszköz- és vállalatirányítási rendszer fejlesztésére irányuló beruházás
  • elszámolható összköltség: 28.784.064,- Ft
  • vissza térítendő támogatás összege: 20.148.844,- Ft
  • a támogatás mértéke: 70,00 %

Projekt tartalmának bemutatása

 

Cégünk számára fontos a hatékony, pontos munkavégzés. Jelen projekt keretein belül beszerezni kívánt eszközök nagyban segítik a tevékenységünk során felmerülő határidők betartását, valamint a megbízhatóságot, melyek által jelentős költségmegtakarításra és nagyobb forgalomra leszünk képesek. Célunk, hogy egy modernebb vállalatirányítási rendszerrel nagyobb kontrolt tudjunk tartani a partnereink fizetési készsége tekintetében, valamint az új rendszer adta információkkal növelni tudjuk a hatékonyságunkat, illetve javítani a likviditásunkat. A raktári állványrendszere segítségével a jelenlegi raktárméret és költségek mellett jelentősen nagyobb forgalomra lesz képes a cégünk. A homlokzati állványok megvásárlása segít abba, hogy rugalmasabban tudjuk munkaerőinket mozgatni, ami által a hatékonysági mutatónk és eredményességünk szintén javul a bérleti költségek redukálása mellett. A jelenleg is megfelelő szakember állományunkat ezek által a jövőben, az új eszközök üzembe állításával bővíteni tudjuk, új munkalehetőségeket teremtve ezáltal.

 

  • a projekt befejezési dátuma: 2022.01.31.
  • a projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00443

Légkamrás polikarbonát

 Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

Tovább »

Tömör polikarbonát lemez


Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

Tovább »

Polikarbonát trapézlemez


Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

Tovább »