Polikarbonát szendvicspanel bevilágítók

Polikarbonát termékeinkkel a lakossági igények kielégítése mellett a legnagyobb hangsúlyt az ipari épületek bevilágító felületekkel való ellátására fektetjük a hangsúlyt. Felméréseink alapján a szendvicsszerkezetes csarnokoknál óriási űr van a magyar piacon a bevilágítók korrekt megoldása terén. A szendvicspaneles tetőkre eddig korlátozott és kompromisszumokkal teli megoldásokat lehetett csak választani ezen a területen.

Új szendvicsaneles bevilágító gyártó üzemünk Bélapátfalván

Ezen kívánunk változtatni a bélapátfalvai új csarnokunkban indított termékek gyártásával. Ezen termékeknek köszönhetően mostantól a szendvicspaneles tetőknél egy minden igényt kielégítő, jó hőszigetelő, a panelekhez magasságban és szélességben tökéletesen illeszkedő, akár tetősík közepére is beépíthető termék áll rendelkezésére a beruházóknak és kivitelezőknek. Első lépcsőben a Kingspan és Lindab csarnokokhoz kezdünk el gyártani olyan polikarbonát paneleket, amelyek követve a csarnok hőszigetelési igényeit, a 40 mm-től akár a 120 mm-es vastagágig rendelhetőek. Ezzel megoldjuk a kivitelezők azon problémáját, hogy a bevilágítókat, egyedileg barkácsolt távtartókkal tudják beszerelni.


 
A felső polikarbonát trapézlemez egyedi szerszámokkal készülnek, így nem kell végre univerzális anyagokat alkalmaznia a beépítőknek, mivel mindenki számára ismert már a fogalom, mely szerint az univerzális anyagok bárhová beépíthetőek, de jellemzően sehova nem jók. 
A termékek számtalan követelményt vesznek figyelembe, például azt, hogy jelenleg egy bevilágítót vagy gerincsávba, vagy tetősík esetén gerincvonalból elindulva lehet csak beépíteni. Nagy felületű tetőknél ezzel vagy nem tudjuk az egyenletes fényellátást biztosítani, vagy csak jelentős többletköltség felvállalásával lehet azt elérni. Az általunk gyártott termékeknek köszönhetően ma már tetőközépbe is beépíthetőek a bevilágítók, így kisebb önköltséggel, egységesebb fényviszonyt tudunk teremteni. 

Egyedi méretek, hulladék nélkül

Szintén óriási előny, hogy a minden esetben egyedi méretre gyártott bevilágítóknak köszönhetően a beruházónak, kivitelezőnek nem kell hulladékkal kalkulálni, így nem csak a pénztárcánk számára kíméletes megoldás, hanem a környezetszennyezés tekintetében is jelentősen csökkenteni lehet a hulladékot és az azzal járó szennyezéseket. 
 
LEGYÜNK TUDATOSAK ÉS A PÉNZTÁRCÁNK MELLETT VIGYÁZZUNK KÖRNYEZETÜNKRE IS!
 
Manager kollégáink pontos műszaki információkkal állnak minden kedves érdeklődő rendelkezésére. 
 
 • Légkamrás polikarbonát

  Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

  Tovább »

 • Tömör polikarbonát lemez

  Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

  Tovább »

 • Polikarbonát trapézlemez

  Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

  Tovább »

Hasznos cikkek

2024.04.11
Itt a tavasz: üregkamrás polikarbonát barkácsoláshoz

A kis házikók nem igényelnek karbantartást, a polikarbonát anyag UV-védelemmel van ellátva, tartós, stabil, hosszú életű anyag.

BŐVEBBEN

2023.11.28
Eső elleni védelem polikarbonátból


Teraszunk megfelelő kialakítása, fedése, jelentősen befolyásolja az ott eltöltött idő mennyiségét és minőségét.

BŐVEBBEN

2023.10.26
Hogyan szereljünk polikarbonátot szakszerűen?


Bemutatjuk, hogyan tudja ön is szakszerűen beszerelni a polikarbonátot, milyen anyagokra és szerszámokra van ehhez szüksége.

BŐVEBBEN