Legyen tető az autó felett!

Korábban az autó luxus cikknek számított, mar már életünk nélkülözhetetlen kelléke. Munkába járunk vele, evvel visszük a gyerekeket óvodába, iskolába, megyünk értük az edzésre. Nagy bevásárlás, családi nyaralás, stb... 

Autónk is megérdemli, hogy tető legyen felette.

üregkamrás polikarbonát tető autóbeálló
 

Evvel nem csak az esetleges jégesőtől, nyári tűző naptól tudjuk megóvni, hanem nagyon sokat tehetünk átlagos állapotának megóvása érdekében. Szerencsés esetben kertünkben vagy házunk alatt található garázs de ha erre nincs lehetőség, nagyon jó szolgálatot tehet egy oszlopokra vagy részben az oszlopokra – részben a ház falához épített kocsibeálló. Akár kész szerkezeteket is vásárolhatunk már melyhez mi választhatunk tetszőegesen tetőt.

Bármelyik szerkezet mellett is döntenénk,  kiváló megoldástnyújt  a polikarbonát tető, melyből többféle szín, típus is elérhető.

A kocsibeálló további nagy előnye, hogy amikor az autó nem áll alatta, felszabadul egy nagy hely, amin bármi mást tárolhatunk, vagy akár fedett kerti szigetként (pergolaként) is használhatjuk. Vásárlóink visszajelzéseiből tudjuk, hogy csónak tárolásra, sőt ping-pong asztal felállítására is remek, így a nyári esős-viharos napokon is zavartalanul folyhatnak a meccsek.

Amennyiben kocsibeálló építését terveznénk, az alábbi előnyökre számíthatunk:

  • Olcsón kivitelezhető
  • Gyorsan felépíthető
  • Sokoldalúan kihasználható
  • Védelem az autónak az eső, jégeső, hó, UV sugárzás ellen

Van már egy elképzelése? Keressen meg bennünket még a szerkezet tervezése előtt, hogy a tető tulajdonságainak figyelembevételével a lehető legjobb megoldást ajánlhassuk az Ön számára!

Érdekelnek további cikkeink is a témában?

Kattintson és tudjon meg többet itt: https://www.polikarbonat.hu/cikkek

  • Légkamrás polikarbonát

    Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

    Tovább »

  • Tömör polikarbonát lemez

    Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

    Tovább »

  • Polikarbonát trapézlemez

    Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

    Tovább »

Hasznos cikkek

2024.04.11
Itt a tavasz: üregkamrás polikarbonát barkácsoláshoz

A kis házikók nem igényelnek karbantartást, a polikarbonát anyag UV-védelemmel van ellátva, tartós, stabil, hosszú életű anyag.

BŐVEBBEN

2023.11.28
Eső elleni védelem polikarbonátból


Teraszunk megfelelő kialakítása, fedése, jelentősen befolyásolja az ott eltöltött idő mennyiségét és minőségét.

BŐVEBBEN

2023.10.26
Hogyan szereljünk polikarbonátot szakszerűen?


Bemutatjuk, hogyan tudja ön is szakszerűen beszerelni a polikarbonátot, milyen anyagokra és szerszámokra van ehhez szüksége.

BŐVEBBEN