Jakuzzi feletti tető kialakításán gondolkodik?

Napjainkban egyre több nyomás nehezedik ránk, fontos, hogy munka után, hétvégén el tudjunk lazulni. Van aki a feszültség levezetéseként a sportra esküszik de olyan is, aki inkább pihentető, lazító wellness élményre vágyna, esetleg a kettőt kombinálná.

Egy nem reprezentatív felmérés szerint megkérdeztek 100 régóta masszázsmedencét használó embert, hogy milyen érveket sorolnának fel leginkább a jakuzzi használata mellett. A válaszok nem voltak meglepőek, voltak akik egyenesen “lelki gyógyírként” emlegették egy stresszes munkanap után. A többiek válaszai is meglehetősen meggyőzőek voltak:
  • A szép bőr elérésének lehetőségét látják benne.
  • izületi vagy izom fájdalmaik enyhítésére használják.
  • Nagyra értékelik baráti társaságuk összekovácsolójaként,
  • alvásminőségük javítóját nevezték meg ezekben az eszközökben.

polikarbonát előtető fa szerkezet és jakuzzi

A legtöbb házban a teraszon vagy egy külön kialakítású kertrészben kap megfelelő helyet a masszázsmedence. Ahhoz, hogy ne csak a késő tavasztól kora őszig tartó időszakban, csapadékmentes időjárás esetén használhassuk ki előnyeit, célszerű legalább felülről fedett helyet kialakítani a jacuzzi számára.

A masszázsmedence feletti tető fedésekor gondoljuk azonban át, hogy nagy igyekezetünkben csak a csapadéktól óvjuk meg a területet, az éltető, simogató napfénytől azonban ne fosszuk meg magunkat. Erre nyújt kiváló lehetőséget a poikarbonát fedés. Eldönthetjük, hogy milyen mértékben engedjük át a fényt, valamint a hőt, ennek megfelelően érdemes színt és vastagságot választanunk.

Amennyiben Ön éppen jakuzzi feletti tető fedésén gondolkodik, forduljon hozzánk bizalommal, keresse szakértő kollégáinkat, akik örömmel segítenek Önnek a megfelelő fedési anyag kiválasztásában!

Online Ügyfélszolgálat
  • Légkamrás polikarbonát

    Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

    Tovább »

  • Tömör polikarbonát lemez

    Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

    Tovább »

  • Polikarbonát trapézlemez

    Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

    Tovább »

Hasznos cikkek

2024.04.11
Itt a tavasz: üregkamrás polikarbonát barkácsoláshoz

A kis házikók nem igényelnek karbantartást, a polikarbonát anyag UV-védelemmel van ellátva, tartós, stabil, hosszú életű anyag.

BŐVEBBEN

2023.11.28
Eső elleni védelem polikarbonátból


Teraszunk megfelelő kialakítása, fedése, jelentősen befolyásolja az ott eltöltött idő mennyiségét és minőségét.

BŐVEBBEN

2023.10.26
Hogyan szereljünk polikarbonátot szakszerűen?


Bemutatjuk, hogyan tudja ön is szakszerűen beszerelni a polikarbonátot, milyen anyagokra és szerszámokra van ehhez szüksége.

BŐVEBBEN