Alumínium termékek házhozszállítása

Személyesen menjek a termékért vagy inkább kiszállítást válasszak ?

Fontos, hogy vegye figyelembe a szállítandó termékek méretét ! Mivel a táblás termékek sérülésmentes szállítása saját fuvareszközzel nehézkes lehet, azt javasoljuk, hogy csak akkor vágjon bele a termék elszállításába, amennyiben rendelkezik az ehhez megfelelő méretű fuvareszközzel. 
Ezeket a termékeket a futárcég terjedelmük és/vagy súlyuk miatt nem szállítja. Azt javasoljuk, hogy a szállítást inkább bízza ránk, mert a Schnaider Polymetall Kft. saját fuvareszközeivel garantáltan sérülésmentesen szállítja Önnek  házhoz a termékeket.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Alumínium termékek szállítási díja és ideje a megrendelt termékek mennyiségétől, a kézbesítési címtől függ, ezért ilyenkor a szállítási díj tekintetében ajánlatot küldünk Önnek. Ebben az esetben a megrendelőlapon az alábbi szöveggel fog találkozni:
" Szállítás: Ha kiszállítást szeretne kérni, a szállítási költségről egyedi ajánlatot fogunk küldeni, mert a kosár olyan tételeket is tartalmaz, amely az általános szállítási költséggel nem szállítható. Természetesen a kosár tartalma személyesen is átvehető."
Munkatársaink az ajánlatkérés / megrendelés beérkezését követően a lehető legrövidebb időn belül tájékoztatni fogják Önt a szállítási díjjal kapcsolatosan. 

Nem egyezik a mérete az elképzeléseimmel. Tudnak a vágásban segíteni?

Az alumínium profilok mérete 6 fm/szál. A szállítási méretre vágás díja: 200 Ft/vágás + Áfa.

Az alumínium táblák eladási méretei: 1000 x 2000 mm - "kis tábla"
                                                            1250 x 2500 mm - "közepes tábla"
                                                            1500 x 3000 mm - "nagy tábla"
                                                            2000 x 4000 mm
Az alumínium táblákat nem vágjuk. 

Mégis inkább személyesen mennék a megrendelésemért, mi ennek a menete?

  • Fontos, hogy győződjön meg róla, hogy a megrendelés elszállításához a megfelelő méretű/rakterű szállítóeszközzel rendelkezik. (Tapasztalatból tudjuk, hogy a csomagtartó gyakran keskeny / rövid.. Erre feltétlen figyeljen!)
  • A könnyebb szállíthatóság érdekében a megvásárolt profilokat szállítási méretre (nem precíziós vágás) vágjuk.
  • Megrendelését a raktárban átvételkor készpénzben vagy bankkártyával is kifizetheti. 

 

  • Légkamrás polikarbonát

    Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

    Tovább »

  • Tömör polikarbonát lemez

    Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

    Tovább »

  • Polikarbonát trapézlemez

    Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

    Tovább »

Hasznos cikkek

2024.04.11
Itt a tavasz: üregkamrás polikarbonát barkácsoláshoz

A kis házikók nem igényelnek karbantartást, a polikarbonát anyag UV-védelemmel van ellátva, tartós, stabil, hosszú életű anyag.

BŐVEBBEN

2023.11.28
Eső elleni védelem polikarbonátból


Teraszunk megfelelő kialakítása, fedése, jelentősen befolyásolja az ott eltöltött idő mennyiségét és minőségét.

BŐVEBBEN

2023.10.26
Hogyan szereljünk polikarbonátot szakszerűen?


Bemutatjuk, hogyan tudja ön is szakszerűen beszerelni a polikarbonátot, milyen anyagokra és szerszámokra van ehhez szüksége.

BŐVEBBEN