“Védőplexi” Miért van rá szükség az üzletekben a járvány idején?

A Covid-19 vírus okozta járványügyi helyzetben dolgozóink védelme érdekében ügyfélszolgálatunk pultját egy átlátszó védőfallal láttuk el.


Ilyen védőfallal manapság egyre több helyen találkozunk. Az Obi, a Spar és az Aldi már felhelyezte, és jelezte, hogy egymás után “arcvédő plexiüveggel” szereli fel a pénztárakat.


Ezek a védőfalak praktikusak, hiszen átlátszóak, akár az üveg, így teljes mértékben látja egymást vásárló és kiszolgáló, mégis falat állít a levegőben terjedő vírusnak. Nyílván 100% védelmet ezek a falak sem adnak, de sokat segíthetnek a helyzeten!
Aeroszolos terjedése miatt elsősorban beszéddel, kilégzéssel, tüsszentéssel, köhögéssel kerülhetnek a koronavírus részecskék a levegőbe, mely aztán a levegőmozgással mintegy "felhőként" képes a levegőben maradni. Ezen részecskék megállításában egy ilyen védőfalnak komoly jelentősége lehet, ezért minden kereskedelmi, szolgáltató cég számára ajánljuk, ahol közvetlen ügyfélkapcsolat van.

Az üveg, mint alapanyag kevésbé alkalmas ilyen jellegű védőfalak kialakításához, mivel nem hajlítható és igen nagy súllyal rendelkezik, ezért ügyfélpultokra, pénztárakra való felszerelése nehézkes és körülményes vagy egyáltalán nem kivitelezhető. A tömör polikarbonát mindezek mellett nem törik szemben az üveggel, amivel így megelőzhetjük az esetleges balesetveszélyes szituációkból adódható problémákat.
Nagytételben történő rendeléskor igény esetén kivitelezőt tudunk ajánlani. 

A "plexi védőfal" kivitelezéshez elsősorban tömör polikarbonát lemezeinket ajánljuk, mivel víztiszta, teljesen átlátszó, hidegen is hajlítható és törhetetlen.


Amennyiben Ön is szeretné tömör polikarbonát védőfallal védeni ügyfélpultját, pénztárát, forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat itt! >>> 
Cikkben előforduló termékek

tömör polikarbonát lemez
Polymetall
7.040 Ft +Áfa -tól / m2

Légkamrás polikarbonát

 Üregkamrás vagy más néven légkamrás, UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket víztiszta, opál és bronz színekkel.További színek egyedi rendelés alapján elérhetők.

Tovább »

Tömör polikarbonát lemez


Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

Tovább »

Polikarbonát trapézlemez


Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

Tovább »